SEO - оптимизация на сайт за Google - клиенти
Голямото Коледно пазаруване

Коледа наближава, а когато говорим за Коледа пред погледа ни винаги изникват красиво украсени елхи, богато отрупани трапези, благият поглед на белобрадия старец, който ни гледа от всеки ъгъл наоколо и....разбира се, купища подаръци и тълпи пазаруващи хора като за последно. От големите търговски вериги до сергиите на пазара, всички търговци потриват доволно ръце в очакване на голямото пазаруване и повечето хора успяват да похарчат колосални суми пари, които многократно надхвърлят възможностите им.

Шопинг терапия

Жените наричат шопинг терапията терапевтичен метод и психотерапия, лек срещу депресия и лошо настроение, решение срещу емоционални кризи и меланхолия. Мъжете-....са в пълно недоумение що е то шопинг терапията и за какво служи тя. Някои жени, а и някои психолози сравняват удоволствието от шопинг терапията с удоволствието от секса! Нищо чудно, че мъжете клатят неодобрително глава, когато чуят това словосъчетание от любимата жена. :) Ще се опитам на нахвърлям някои основни правила, които ще донесат удовлетворение на всяка жена, която разчита на шопинг терапията да реши наболелите проблеми:

Какво спално бельо предпочитате?

На пазара има най-различни видове спално бельо, с различен състав и различно качество, но кой избор е най-подходящ? Спално бельо, което да е 100% памук? А може би спално бельо супер лукс, сатен?

КАК ДА ИЗБЕРЕМ СПАЛНО БЕЛЬО

Хубавата и удобна спалня трябва да има подходящо спално бельо. Първо го избираме цветово да ни е подходящо със спалнята, завесите, обзавеждането и т.н. На пазара има много предлагане на спално бельо, вносни и български.

Правилен хранителен режим - култура на хранене

И така, да започнем първо с хранителният режими и култура на хранене. Доказано е, че ако искаме да сме здрави, жизнени, да се чувстваме добре в кожата си, трябва да се храним често и то по малко. Храненията ни за деня, трябва да са поне пет пъти. В междинните хранения може да включим плод, зеленчук или пък чаша мляко. Успеем ли да си наложим хранителен режим, който да спазваме, ще видим, че резултатът много би ни задоволил. Дори досадните, трудни за сваляне килограмчета ще изчезнат, и то като си ядем, без гладуване, но пък винаги мислейки какво и по колко ядем.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩ ПОДАРЪК

Какви подаръци е удачно да се купуват и какви е по-добре да не правим, ако не познаваме добре човека, за когото са предназначени

И ЗА WC-то СИ ТРЯБВА МАЙСТОР

Замисляли ли сте се какво се случва, когато изхвърляме каквото ни падне в мивката, тоалетната, по улиците? Дори и да не сте от тези, които изхвърлят на поразия всичко, което им попадне в мивката или тоалетната, само заради това, че ги използвате в ежедневието, с времето те се затлачват.

ТАБЛЕТ и баба

- Каква табла искаш? – ме попита баба ми, когато ме чу да си говоря с приятели по телефона.

Цветни принцеси

Какъв ли би бил света ни, ако ги нямаше цветята, саксийни – отглеждани в стая или пък градински – красящи двора пред къщата на село?!

КАМИНАТА - уют и топлина

Почти всеки си представя, че в къщата или апартамента си има камина. Тя внася уют, топлина и може да бъде един много красив акцент в нашия дом.

СПАЛНО БЕЛЬО на почивка

Носите ли си спално бельо когато тръгнете на почивка? Мислите ли си кой какво е правил в чаршафите, които Ви постилат в хотелите?

ЛЕСКОВ ДОЛ - едно местенце за пълна почивка

Череши, брадви, ракия и пържоли

КРАСИВО - невероятно сладка къщичка

В тези летни жеги попаднахме случайно на тази невероятно симпатична къщичка. Вижте я, но не и се точете, защото сме си я заплюли ;) 

Начало    Оптимизация    Web-design    Поддръжка    Цени и услуги    СЕО    Безплатно    Разкази    Рецепти    Контакти

 
 Стари, но посещавани ;)


Oптимизиране на работния процес

Продължаваме с полезните идеи за оптимизация на различни дейности в живота ни. В тази статия може да прочетете идеи за оптимизиране на работния процес.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 3-та

Трикове за готвене риба. Продължаване с пълна сила да Ви показваме някой трикове, как да оптимизирате домакинската работа, готвенето, и всякакви други не много приятни дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 2-ра

Ето и следващата порция трикове и чалъми за оптимизране на процесите в домакниската работа. Тя винаги е неприятна, но ако приложите малко фантазия бързо можете да облекчите много от неприятните дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 1-ва

След като се занимаваме с оптимзация, защо да не Ви предложим и няколко хитрини и трикове за оптимизиране на домакинската работа. С правилното оптимизиране на пространството и процесите, домакинската работа може да бъде дори приятна. Разбили мсе го на няколко части, за да бъде по-лесно за запомняне ;)


Колко струва оптимизацията на сайт?

Един от въпросите, които всички клиенти ни задават е, колко ще струва оптимзацията на сайта им. И всъщност е съвсем нормално това да ги интерисува. Но те не винаги са наясно какво точно влиза в цената която чуват и какво представляват услугите които са им изброени.


ОПТИМИЗАЦИЯ - задължителна добавка в маркетинга

Оптимизация на сайт е сравнително нова услуга, породена от това, че вече в интернет много фирми имат страници и целта, на фирмата чрез оптимизация е да се показва на едно от първите места при търсене в различни търсачки. Всички ние използваме по различни поводи така наречените „търсачки” и резултатите, които получаваме аранжрани по номера са плод на тази оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ – как да я направим

Оптимизацията на сайт, или така нареченото SEO, е процес, който е постоянен и не свършва с еднократни действия. Той се извършва перманентно и изисква доста време и ресурс, както и добри познания и сравнително здрави нерви. Реални резултати за оптимизирането на един сайт можете да очаквате около 3-тия месец от започването на вашата оптимизация на сайта. Първоначално се прави щателна проверка на кода на сайта и се изчиства от грешки. Регистрира се в различни инсгтрументи на гугъл и други търсачки, чрез които да се индексира и да се следи развитието му. Започва се изграждането на връзки сочещи към него, както от сайтове с висок рейтинг, така и от социални мрежи. Ежедневно се публикуват статии свързани със съайта в качествени блогове.


Има ли нужда сайтът Ви от оптимзация

Когато преди години е измислена и създадена интренет мрежата едва дали са очаквали, че тя ще стане основно средство за комуникация и получаване на всякаква информация, както и обмен на данни. Днес почти всеки 2 или 3 ти човек има персонален компютър, лаптоп или таблет, от които може да се свърже и да бъде част от интернет пространството. Едно от най-честото използване на мрежата е за търсене на информация. Фразата „Чичо ГУГЪЛ” знае всичко е позната даже и на децата. Една дума в полето на търсенето и пред нас се зареждат десетки и стотици страници, от които можем да получим исканата информация. Винаги ми е било интересно по каква логика се подреждат страниците. И още преди време ми обясниха, че за да се появява страницата на едно от по-предните места и да има по-голям шанс да бъде разгледана от някого тя се нуждае от оптимизация.


Оптимизацията – път към успеха

Оптимизация на сайт е нова услуга, която се предлага от доста фирми. При нея се гарантира излизане на фирмата на едни от първите страници при резултатите от търсене в различните търсачки. Особено важно за фирмите е, когато предлагат продуктите и услугите си в интернет да определят ключови думи, по които да се намират най-лесно. Все още един от старите и изпитани начини човек да получи информация, когато търси нещо е да търси в някоя търсачка. Може би най-използваната такава за сега си остава гугъл. Всеки от нас поне по веднъж на ден влиза да търси нещо – я някой продукт, я някой адрес на фирма или каквото и да ни е нужно. И резултатите, които виждаме на първите места, най-често са плод на оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ – НОВАТА ЛУДОСТ В ИНТЕРНЕТ - МАЛКО ИСТОРИЯ ЗА ТОВА ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ

Да направиш оптимизация на сайт вече е не просто желателно, а задължително, ако искаш този сайт да работи за теб. Често пъти обаче, хората не са наясно, какво точно е оптимизация и защо им е. Защо това е услуга която се извършва постоянно и защото не може да се направи еднократна оптимизация на даден сайт и повече да не се занимаваш с него.


НА ПЪРВА СТРАНИЦА В ГУГЪЛ?

Как да бъдете на първа страница в гугъл и защо? Какво да очаквате и кога?


Оптимизация на сайт byzza.eu

Предстои оптимизиране на този електронен магазин за санитария и страхотни продукти и аксесоари за баня.


Първият ни сайт на Холандски

SmartCode с гордост Ви представя първият си сайт на холандски.


НОВИНИТЕ ни във Фейсбук

Добавихме един бутон за файсбук, за ваше улеснение


SmartCode - Белгия, Холандия и Люксембург да ни очакват

С добрата работа идват и добрите резултати. И добрите клиенти. А ние нападаме първите места на гугъл в Белгия, Холандия и Люксембург


НАЧАЛО НА ОПТИМИЗАЦИЯТА НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН НА ФИРМА ЕМ.ПЕ.ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД

Електронен магазин за електронни компоненти и резервни части, дистанционни и какви ли не джунджурии


Съвместен проект за оптимзиация на www.народни-танци.com

Стартираме съвместен проект за създаване на интернет сайт за фолклорни забавления, заедно с 92-ро СОУ Димитър Талев, детски ансамбъл за народни танци "Витошанче" и клуб за нардни танци "За пояс"


www.bogdanoff.eu - нов сайт

Личен сайт на Цветелин Богданов - започваме да го майсторим


ТЕСТВАНЕ НА НОВ ТЕКСТОВ РЕДАКТОР

Благодарение на Теодор Кудушчиев, който беше така любезен да ни спести ровене и четене, сега тестваме нов текстов редактор - по-удобен и с повече бутончета.


ПРОМОЦИЯ - от 16 юли 2012 г. - ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ САМО ЗА 75 лв. НА МЕСЕЦ

От 16 юли 2012 г. SmartCode стартира промоционална програма за оптимизиране на сайтове на цена от 75 лв. на месец.


 

Copyright 2012-2014 SmartCode - Всички права запазени

 

 BGtop

  Check PageRank