Какво спално бельо предпочитате?

Какво спално бельо предпочитате?

спално бельоНа пазара има най-различни видове спално бельо, с различен състав и различно качество, но кой избор е най-подходящ? Спално бельо, което да е 100% памук? А може би спално бельо супер лукс, сатен? Мисля, че най-добрият избор винаги е по средата. Спално бельо със състав от бамбукови нишки и памучен сатен. Луксозно, удобно, красиво и на достъпни цени. Друг вариант на подходящо спално бельо е поликотън, което е спално бельо със състав 70% памук и 30% полиестер. Стандартно спално бельо със състав ранфорс и памук. За любителите на спално бельо супер лукс препоръчвам комплект спално бельо със състав: целулозни нишки от бамбук. Със сигурност не бих ви препоръчала спално бельо изработено от американ. Груба и неприятна на допир материя, подходяща за хотелско обзавеждане.

Да погледнем отделните части на спалното бельо. Започваме от чаршафа. Чаршафът към спалното ни бельо може да бъде със състав от ранфорс или с памучен сатен. Какви чаршафи предпочитате вие? С ластик или без ластик. Много по-удобно и практично според мен е чаршафът към спалното бельо да бъде с ластик, който да предпазва от неприятното събиране нощно време в краката ни, или така наречените протектори за матраци.

Да минем към следващата част от спалното бельо, която е възглавницата. Каква да бъде тя? Обикновена възглавница от едно време, топлият спомен на детството. Или по-шикозната и модернизирана възглавница от силиконов пух? Възглавницата към спалното бельо може да бъде и от гъши пух, зависи от предпочитанията ни. Към любимото ни спално бельо може да включим и една възглавница за подобряване на стойката и комфортът ни по време на сън, това е ортопедичната възглавницата. Важното е, възглавницата към спалното ни бельо да е удобна, за да можем да сънуваме най-хубавите си сънища.

Следващата част на спалното ни бельо е завивката. Олекотена с памук или микрофибър? Предполагам, че памукът е по-подходящ за олекотената завивка към спалното бельо, а микрофибърът за ковертюра. Десените на спалното ни бельо е желателно да бъдат в топли и меки цветове, за по голям уют и комфорт. Спалното бельо е и много важна част от обзавеждането на една стая.

Спалното бельо може да бъде семпло или двулицево, също така и в преливащи цветове. Важното е да ни накара да се усмихнем и да знаем, че е избрано с  голямо удоволствие.

Особено внимание, при обзавеждането ни с ново спално бельо трябва да обърнем на начинът на пране, на каква програма можем да го прем. Наистина би било доста неприятно да изперем новото ни спално бельо и то да се окаже с няколко сантиметра по късо. Със сигурност в този случай размерът ще се окаже с голямо значение.

Но да се върнем към качеството на спалното ни бельо. От обикновенните хасета,качествените памучни материи или луксозните варианти на сатен. Всички тези вараций на вид и качество са в основата на Вашият избор. Определяте ценови диапазон и от какво точно се нуждаете. Самостоятелен спален комплект или пълно спално бельо, включващо и кувертюра завеси и т.н.

На българският текстилен пазар има богат асортимент от продукти изработени от най-различни материи, естествени и изкуствени. Колкото и лъскави и привлекателни да изглеждат продуктите от изкуствени материи, те не са с най-добро качество. И стигаме до извода, че "Евтиното винаги излиза скъпо".Ако държите на качеството изберете памучните материи с висока плътност и 100% съдържание на памук - памучен сатен, перкал, ранфорс. Разликата между тези тъкани е в цената и качеството, като най-висок клас и съответно цена са перкалът и памучният сатен. Ако търсите качествено спално бельо, което да е на достъпна цена може да се спрете на спално бельо изработено от ранфорс. Смесените и изкуствени материи са с по-ниска цена и приемливо качество. Сред най-изпозваните смесени материи са спално бельо са поликотънът и микрофибърът който е смес от полиестер, полиуретан и полиамид, много издържлива и немачкаема материя, файбърбраш – изцяло полиестерна тъкан-мека, лъскава.

Стандартно предлаганото спално бельо е размери за двойно легло 200/220см.Като включват горен и долен чаршаф с две калъфки 50/70см.В някои комплекти горният чаршаф може да бъде заменен и с плик. За единичните комплекти спално бельо, размерът е стандартен 150/220см.Най-важното е да изберете комплект с размери с поне 20 см по-големи от ширината и дължината на матрака на леглото.

Най-качествената съвременна технология в текстилната промишленост, за цветовете на спалното бельо е реактивното багрене, което се извършва на ниски температури - 30-60°С. Използва се за памучни, ленени и смесени със синтетика материали. Чрез тази технология предотвратяваме избледняването на цветовете на спалното бельо.

На кратко за качествено спално бельо, търсете комплекти, съставени от памучни материи с 100% съдържание на памук, реактивно боядисване и са с 20см по-големи от размерите на Вашият матрак. Така със сигурност ще намерите най-доброто спално бельо!


 

Начало    Оптимизация    Web-design    Поддръжка    Цени и услуги    СЕО    Безплатно    Разкази    Рецепти    Контакти

 
 Стари, но посещавани ;)


Oптимизиране на работния процес

Продължаваме с полезните идеи за оптимизация на различни дейности в живота ни. В тази статия може да прочетете идеи за оптимизиране на работния процес.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 3-та

Трикове за готвене риба. Продължаване с пълна сила да Ви показваме някой трикове, как да оптимизирате домакинската работа, готвенето, и всякакви други не много приятни дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 2-ра

Ето и следващата порция трикове и чалъми за оптимизране на процесите в домакниската работа. Тя винаги е неприятна, но ако приложите малко фантазия бързо можете да облекчите много от неприятните дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 1-ва

След като се занимаваме с оптимзация, защо да не Ви предложим и няколко хитрини и трикове за оптимизиране на домакинската работа. С правилното оптимизиране на пространството и процесите, домакинската работа може да бъде дори приятна. Разбили мсе го на няколко части, за да бъде по-лесно за запомняне ;)


Колко струва оптимизацията на сайт?

Един от въпросите, които всички клиенти ни задават е, колко ще струва оптимзацията на сайта им. И всъщност е съвсем нормално това да ги интерисува. Но те не винаги са наясно какво точно влиза в цената която чуват и какво представляват услугите които са им изброени.


ОПТИМИЗАЦИЯ - задължителна добавка в маркетинга

Оптимизация на сайт е сравнително нова услуга, породена от това, че вече в интернет много фирми имат страници и целта, на фирмата чрез оптимизация е да се показва на едно от първите места при търсене в различни търсачки. Всички ние използваме по различни поводи така наречените „търсачки” и резултатите, които получаваме аранжрани по номера са плод на тази оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ – как да я направим

Оптимизацията на сайт, или така нареченото SEO, е процес, който е постоянен и не свършва с еднократни действия. Той се извършва перманентно и изисква доста време и ресурс, както и добри познания и сравнително здрави нерви. Реални резултати за оптимизирането на един сайт можете да очаквате около 3-тия месец от започването на вашата оптимизация на сайта. Първоначално се прави щателна проверка на кода на сайта и се изчиства от грешки. Регистрира се в различни инсгтрументи на гугъл и други търсачки, чрез които да се индексира и да се следи развитието му. Започва се изграждането на връзки сочещи към него, както от сайтове с висок рейтинг, така и от социални мрежи. Ежедневно се публикуват статии свързани със съайта в качествени блогове.


Има ли нужда сайтът Ви от оптимзация

Когато преди години е измислена и създадена интренет мрежата едва дали са очаквали, че тя ще стане основно средство за комуникация и получаване на всякаква информация, както и обмен на данни. Днес почти всеки 2 или 3 ти човек има персонален компютър, лаптоп или таблет, от които може да се свърже и да бъде част от интернет пространството. Едно от най-честото използване на мрежата е за търсене на информация. Фразата „Чичо ГУГЪЛ” знае всичко е позната даже и на децата. Една дума в полето на търсенето и пред нас се зареждат десетки и стотици страници, от които можем да получим исканата информация. Винаги ми е било интересно по каква логика се подреждат страниците. И още преди време ми обясниха, че за да се появява страницата на едно от по-предните места и да има по-голям шанс да бъде разгледана от някого тя се нуждае от оптимизация.


Оптимизацията – път към успеха

Оптимизация на сайт е нова услуга, която се предлага от доста фирми. При нея се гарантира излизане на фирмата на едни от първите страници при резултатите от търсене в различните търсачки. Особено важно за фирмите е, когато предлагат продуктите и услугите си в интернет да определят ключови думи, по които да се намират най-лесно. Все още един от старите и изпитани начини човек да получи информация, когато търси нещо е да търси в някоя търсачка. Може би най-използваната такава за сега си остава гугъл. Всеки от нас поне по веднъж на ден влиза да търси нещо – я някой продукт, я някой адрес на фирма или каквото и да ни е нужно. И резултатите, които виждаме на първите места, най-често са плод на оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ – НОВАТА ЛУДОСТ В ИНТЕРНЕТ - МАЛКО ИСТОРИЯ ЗА ТОВА ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ

Да направиш оптимизация на сайт вече е не просто желателно, а задължително, ако искаш този сайт да работи за теб. Често пъти обаче, хората не са наясно, какво точно е оптимизация и защо им е. Защо това е услуга която се извършва постоянно и защото не може да се направи еднократна оптимизация на даден сайт и повече да не се занимаваш с него.


НА ПЪРВА СТРАНИЦА В ГУГЪЛ?

Как да бъдете на първа страница в гугъл и защо? Какво да очаквате и кога?


Оптимизация на сайт byzza.eu

Предстои оптимизиране на този електронен магазин за санитария и страхотни продукти и аксесоари за баня.


Първият ни сайт на Холандски

SmartCode с гордост Ви представя първият си сайт на холандски.


НОВИНИТЕ ни във Фейсбук

Добавихме един бутон за файсбук, за ваше улеснение


SmartCode - Белгия, Холандия и Люксембург да ни очакват

С добрата работа идват и добрите резултати. И добрите клиенти. А ние нападаме първите места на гугъл в Белгия, Холандия и Люксембург


НАЧАЛО НА ОПТИМИЗАЦИЯТА НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН НА ФИРМА ЕМ.ПЕ.ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД

Електронен магазин за електронни компоненти и резервни части, дистанционни и какви ли не джунджурии


Съвместен проект за оптимзиация на www.народни-танци.com

Стартираме съвместен проект за създаване на интернет сайт за фолклорни забавления, заедно с 92-ро СОУ Димитър Талев, детски ансамбъл за народни танци "Витошанче" и клуб за нардни танци "За пояс"


www.bogdanoff.eu - нов сайт

Личен сайт на Цветелин Богданов - започваме да го майсторим


ТЕСТВАНЕ НА НОВ ТЕКСТОВ РЕДАКТОР

Благодарение на Теодор Кудушчиев, който беше така любезен да ни спести ровене и четене, сега тестваме нов текстов редактор - по-удобен и с повече бутончета.


ПРОМОЦИЯ - от 16 юли 2012 г. - ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ САМО ЗА 75 лв. НА МЕСЕЦ

От 16 юли 2012 г. SmartCode стартира промоционална програма за оптимизиране на сайтове на цена от 75 лв. на месец.


 

Copyright 2012-2014 SmartCode - Всички права запазени

 

 BGtop

  Check PageRank