Шопинг терапия

Шопинг терапия

оптимизация на сайт.Жените наричат шопинг терапията терапевтичен метод и психотерапия, лек срещу депресия и лошо настроение, решение срещу емоционални кризи и меланхолия. Мъжете-....са в пълно недоумение що е то шопинг терапията и за какво служи тя.

Някои жени, а и някои психолози сравняват удоволствието от шопинг терапията с удоволствието от секса! Нищо чудно, че мъжете клатят неодобрително глава, когато чуят това словосъчетание от любимата жена. :)

Ще се опитам на нахвърлям някои основни правила, които ще донесат удовлетворение на всяка жена, която разчита на шопинг терапията да реши наболелите проблеми: 

Правило №1: Шопинг терапията може да бъде и самотно занимание, но далеч няма да има същия ефект, както ако поканите някоя забавна приятелка да ви придружи. Задължително приятелка, за да не изпаднете в ситуация да отговаряте на неуместни въпроси, да слушате мрънкане и пуфтене и в крайна сметка да галопирате из магазините като на някакъв маратон J. Вземете със себе си най-издържливата, спокойна и весела приятелка, с която разполагате. 

Правило №2: Внимателно обмислете колко точно пари можете да си позволите да похарчите, за да не се окаже на финала, че освен емоционални проблеми ще имате и финансови такива. В краен случай, ако става въпрос за наистина катастрофална криза, може да си позволите и кредит или стоки на изплащане. 

Правило №3: Може да съчетаете шопинга с още някое носещо удоволствие меоприятие като посещение на козметичен салон, ресторант или сладкарница. Нова прическа, масаж или няколко часа прекарани в сладки приказки на питие могат да направят чудеса с унилото ви настроение. С чиста съвест може да обсъдите живота на всичките си близки и познати...в крайна сметка сте в криза и сега всичко ви е позволено.

Правило №4: Не се хвърляйте да купувате първото нещо, което ви хване окото. Обиколете и разгледайте внимателно. Не е нужно да пръскате парите си за излишни и ненужни вещи. Набелязвайте си интересните неша и акоо е нужно после се върнете да ги купите. Така ще похарчите парите си за вещи, от които наистина имате нужда и в последствие няма да съжалявате. 

Правило №5: Купувайте си дрехи по мярка! А не такива, в които едва се побирате с идеята, че ще се сложите на диета и само след месец ще ви станат. Това може никога да не се случи и тези дрехи само ще пълнят гардероба ви и ще ви напомнят колк слаба воля имате  

Правило №6: Със сигурност ще се почувствате по-добре, ако купите подаръци за любимите си хора. Дори да се наложи да гоптимзацияи подарите чак на Коледа. Така ще си спомноте, че около вас има хора, които много ви обичат и в каквато и криза да сте изпаднали има някой, който мисли за вас и на ойто можете да разчитате. 

Правило №7: В края на шопинг терапитя задължитено оставете някой лев, с който да си купите нещо вкусно, а защо не и пикантно. Скъпи бонбони или шоколад, марково питие, което в нормален ден не би ви хрумнало да си вземете или нещо друго екзотично по ваш вкус. Така ще завършите деня подобаващо и със стил и в никакъв случай да не ви е хрумнало да съжалявате за всички пари, които сте похарчили!  

Този списък с препоръки би могъл да бъде безкрайно дълъг, но аз мисля останалото да е волна програма и най-важното е да не помрачаваме деня на шопинг терапията с работа или ангажименти или мрачни мисли. В крайна сметка всички кризи отминават, а с новите покупки, кото сте направили сте наистина неотразими! Да живее шопинг терапията!

Разказа написа BraveHeart

 

Смарткод - ние правим качествена оптимзиация.


 

Начало    Оптимизация    Web-design    Поддръжка    Цени и услуги    СЕО    Безплатно    Разкази    Рецепти    Контакти

 
 Стари, но посещавани ;)


Oптимизиране на работния процес

Продължаваме с полезните идеи за оптимизация на различни дейности в живота ни. В тази статия може да прочетете идеи за оптимизиране на работния процес.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 3-та

Трикове за готвене риба. Продължаване с пълна сила да Ви показваме някой трикове, как да оптимизирате домакинската работа, готвенето, и всякакви други не много приятни дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 2-ра

Ето и следващата порция трикове и чалъми за оптимизране на процесите в домакниската работа. Тя винаги е неприятна, но ако приложите малко фантазия бързо можете да облекчите много от неприятните дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 1-ва

След като се занимаваме с оптимзация, защо да не Ви предложим и няколко хитрини и трикове за оптимизиране на домакинската работа. С правилното оптимизиране на пространството и процесите, домакинската работа може да бъде дори приятна. Разбили мсе го на няколко части, за да бъде по-лесно за запомняне ;)


Колко струва оптимизацията на сайт?

Един от въпросите, които всички клиенти ни задават е, колко ще струва оптимзацията на сайта им. И всъщност е съвсем нормално това да ги интерисува. Но те не винаги са наясно какво точно влиза в цената която чуват и какво представляват услугите които са им изброени.


ОПТИМИЗАЦИЯ - задължителна добавка в маркетинга

Оптимизация на сайт е сравнително нова услуга, породена от това, че вече в интернет много фирми имат страници и целта, на фирмата чрез оптимизация е да се показва на едно от първите места при търсене в различни търсачки. Всички ние използваме по различни поводи така наречените „търсачки” и резултатите, които получаваме аранжрани по номера са плод на тази оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ – как да я направим

Оптимизацията на сайт, или така нареченото SEO, е процес, който е постоянен и не свършва с еднократни действия. Той се извършва перманентно и изисква доста време и ресурс, както и добри познания и сравнително здрави нерви. Реални резултати за оптимизирането на един сайт можете да очаквате около 3-тия месец от започването на вашата оптимизация на сайта. Първоначално се прави щателна проверка на кода на сайта и се изчиства от грешки. Регистрира се в различни инсгтрументи на гугъл и други търсачки, чрез които да се индексира и да се следи развитието му. Започва се изграждането на връзки сочещи към него, както от сайтове с висок рейтинг, така и от социални мрежи. Ежедневно се публикуват статии свързани със съайта в качествени блогове.


Има ли нужда сайтът Ви от оптимзация

Когато преди години е измислена и създадена интренет мрежата едва дали са очаквали, че тя ще стане основно средство за комуникация и получаване на всякаква информация, както и обмен на данни. Днес почти всеки 2 или 3 ти човек има персонален компютър, лаптоп или таблет, от които може да се свърже и да бъде част от интернет пространството. Едно от най-честото използване на мрежата е за търсене на информация. Фразата „Чичо ГУГЪЛ” знае всичко е позната даже и на децата. Една дума в полето на търсенето и пред нас се зареждат десетки и стотици страници, от които можем да получим исканата информация. Винаги ми е било интересно по каква логика се подреждат страниците. И още преди време ми обясниха, че за да се появява страницата на едно от по-предните места и да има по-голям шанс да бъде разгледана от някого тя се нуждае от оптимизация.


Оптимизацията – път към успеха

Оптимизация на сайт е нова услуга, която се предлага от доста фирми. При нея се гарантира излизане на фирмата на едни от първите страници при резултатите от търсене в различните търсачки. Особено важно за фирмите е, когато предлагат продуктите и услугите си в интернет да определят ключови думи, по които да се намират най-лесно. Все още един от старите и изпитани начини човек да получи информация, когато търси нещо е да търси в някоя търсачка. Може би най-използваната такава за сега си остава гугъл. Всеки от нас поне по веднъж на ден влиза да търси нещо – я някой продукт, я някой адрес на фирма или каквото и да ни е нужно. И резултатите, които виждаме на първите места, най-често са плод на оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ – НОВАТА ЛУДОСТ В ИНТЕРНЕТ - МАЛКО ИСТОРИЯ ЗА ТОВА ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ

Да направиш оптимизация на сайт вече е не просто желателно, а задължително, ако искаш този сайт да работи за теб. Често пъти обаче, хората не са наясно, какво точно е оптимизация и защо им е. Защо това е услуга която се извършва постоянно и защото не може да се направи еднократна оптимизация на даден сайт и повече да не се занимаваш с него.


НА ПЪРВА СТРАНИЦА В ГУГЪЛ?

Как да бъдете на първа страница в гугъл и защо? Какво да очаквате и кога?


Оптимизация на сайт byzza.eu

Предстои оптимизиране на този електронен магазин за санитария и страхотни продукти и аксесоари за баня.


Първият ни сайт на Холандски

SmartCode с гордост Ви представя първият си сайт на холандски.


НОВИНИТЕ ни във Фейсбук

Добавихме един бутон за файсбук, за ваше улеснение


SmartCode - Белгия, Холандия и Люксембург да ни очакват

С добрата работа идват и добрите резултати. И добрите клиенти. А ние нападаме първите места на гугъл в Белгия, Холандия и Люксембург


НАЧАЛО НА ОПТИМИЗАЦИЯТА НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН НА ФИРМА ЕМ.ПЕ.ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД

Електронен магазин за електронни компоненти и резервни части, дистанционни и какви ли не джунджурии


Съвместен проект за оптимзиация на www.народни-танци.com

Стартираме съвместен проект за създаване на интернет сайт за фолклорни забавления, заедно с 92-ро СОУ Димитър Талев, детски ансамбъл за народни танци "Витошанче" и клуб за нардни танци "За пояс"


www.bogdanoff.eu - нов сайт

Личен сайт на Цветелин Богданов - започваме да го майсторим


ТЕСТВАНЕ НА НОВ ТЕКСТОВ РЕДАКТОР

Благодарение на Теодор Кудушчиев, който беше така любезен да ни спести ровене и четене, сега тестваме нов текстов редактор - по-удобен и с повече бутончета.


ПРОМОЦИЯ - от 16 юли 2012 г. - ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ САМО ЗА 75 лв. НА МЕСЕЦ

От 16 юли 2012 г. SmartCode стартира промоционална програма за оптимизиране на сайтове на цена от 75 лв. на месец.


 

Copyright 2012-2014 SmartCode - Всички права запазени

 

 BGtop

  Check PageRank